Organisatie

Een coöperatief kan alleen bestaan doordat mensen lid zijn of het worden om daarmee het initiatief concreet te steunen. Met de 50 euro entreegeld bouw je direct mee. Je kunt dan ook je talenten inbrengen die nodig zijn en praktisch meehelpen.


Een coöperatief heeft organen zoals:

– de Algemene Vergadering,

– een Bestuur,

– een Ledenraad en

– een Raad van Commissarissen.


In ieder orgaan zal elk mens op grond van inzicht en kennis een eigen rol en takenpakket hebben. Binnenkort zal er meer informatie volgen over de structuur.


In een (klein) overzicht zie je een aantal 'doeners' die bij het GezondheidsCoöperatief Nederland 'de handen uit de mouwen steken'. Heel waardevol voor een organisatie in opbouw!


Wil je als lid ook meebouwen? Laat het ons weten:info@gezondheidscooperatief.nl

INE BRAAKSMA (voorzitter & info-deler)
MISCHA BEEKMAN (coördinator 'Lezingen')
NANKE CORNELISSEN (coördinator 'Lezingen' (Noord Nederland), info-deler)
PAULA VAN DER VELDE (coördinator 'Bedrijven / Instellingen / Organisaties', info-deler)
ROBBERT GEELEN (initiatiefnemer, penningmeester, info-deler)

VOOR BEDRIJVEN / INSTELLINGEN / ORGANISATIES / ANDERE INITIATIEVEN

Zie je ook dat dit initiatief de oplossing is om het individu weer de ruimte te geven in het zorgsysteem? Kun je financieel bijdragen om het GezondheidsCoöperatief Nederland verder uit te bouwen? Ons uitgangspunt is altijd om tot een win-win situatie te komen en dat kan op vele manieren zoals:

- het plaatsen van een artikel in een blad;

- het mee- zenden/geven van een  flyer als je een webshop/winkel hebt;

- het betalen van een deel van het entreegeld voor werknemers die het ook een mooi initiatief vinden.

Wij delen jouw bijdrage graag met een vermelding op de website en op social-media.

Heb je een ander idee? Neem in alle gevallen contact op met Paula van de Velde (paulavandervelde@freedom.nl). Zij helpt je graag verder.


LEZINGEN / FLYERS

Wil je een lezing organiseren? In het buurtcentrum,  jouw praktijk of organisatie? Mischa Beekman en Nanke Cornelissen coördineren dat. Zij hebben een draaiboek liggen, kijken wie er beschikbaar is om een lezing te geven en zorgen dat de lezing gedeeld wordt op social media en de website van het GezondheidsCoöperatief Nederland. Nanke coördineert de lezingen in Drenthe, Friesland en Groningen (contact: gvaassen@outlook.com), Mischa in de rest van Nederland (contact: mischamulder@hotmail.com).

Wil je flyers neerleggen in je praktijk, winkel, bedrijf of organisatie? Laat het ons weten via info@gezondheidscooperatief.nl. Wij delen jouw bijdrage graag met een vermelding op de website en op social media.


BESTUUR

Wij, Ine, Purusha & Robbert, leden van het bestuur, zijn 'kwartier-makers'. Wij maken het coöperatief klaar om als organisatie een groter aantal leden aan te kunnen en ruimte te blijven bieden aan het individu. De nieuwe organisatiestructuur die wij daarvoor hebben gemaakt, zal binnenkort gedeeld worden met de leden en komt daarna op de site te staan. Voor vragen kun je contact met ons opnemen via info@gezondheidscooperatief.nl.

BEN BONGERS (info-deler)
RIET OVERKEMPE  (info-deler)
PETRA HOETZ (info-deler)
TJEERD VISSER  (info-deler)
JAN DONSELAAR (actuaris)
SAIRA MOENIRALAM (info-deler)

GEZONDHEIDSCOÖPERATIEF NEDERLAND U.A.


Opgericht 6 januari 2012

Kamer van Koophandel nr. 23845082

ING rek. nr. NL25INGB0005212253

BTW nr. NL851118252B01

© GezondheidsCoöperatief Nederland 2017

CONTACT


E-mail: info@gezondheidscooperatief.nl

Telefoon: 0592 820033 (ma. t/m do. 9.00u-14.00u)