Ik bouw mee omdat:

IK BEN LID GEWORDEN EN BOUW MEE OMDAT:

"Ik zie vrije markt niet als een gezondmakende kracht in de economie en al helemaal niet in de zorg."


"Initiatief spreekt me heel erg aan om op een andere wijze mijn zorg te verzekeren; vrije keuze en flexibiliteit geen overhead van de grote zorgverzekeraars"


"De zorgverzekering van tegenwoordig kloppen niet, en ik vind het super dat er mensen zijn die niet alleen maar klagen maar gaan doen!! En daar draag ik graag wat aan bij."


"Ben helemaal klaar met de zorg en de verzekering!"


"Voor privacy in de gezondheidszorg. Om de macht van de verzekeraars te breken. Voor meer aandacht voor betaalbare alternatieven buiten de reguliere zorg om. Voor vergoeding voor alternatieve geneeswijzen waar mensen baat bij hebben. Ongeacht of dat 'bewezen' is volgens 'de wetenschap'. Inspraak in wat ik vergoed wil zien. Niet afhankelijk van zogenaamde 'experts' met banden met de farmaceutische industrie."


"Ga zo door, hoe eerder het lukt hoe beter."


"Mooi initiatief."


"Ben al jaren bezig mijn gezondheid te verbeteren met complementaire therapie en orthomoleculaire middelen. Alles voor eigen kosten en gelukkig kan ik het me veroorloven. Ook gelukkig is dat wanneer ik reguliere medicatie slik er altijd (veel) bijwerkingen ontstaan en er dus meer medicatie gegeven zou moeten worden. De kostencyclus die dat met zich meebrengt stuit mij al jaren tegen de borst. Ook ik ben toe aan een andere manier van verbetering van gezondheid en hoop van harte dat dit initiatief uitgroeit tot een nieuwe manier van omgaan met gezondheid"


"Zie de 10 punten van zorg bij zorgeloos en z.g. alternatieve/complementaire moeten vrij gekozen kunnen worden."

"Ik vind het een goed initiatief en als acupuncturist/herbalist weet ik dat de Chinese geneeswijze veel onnodige kosten kan voorkomen dus meer vergoeding hiervoor maakt de zorg uiteindelijk goedkoper."


"Het verdienmodel en de leugens rondom zieke mensen ben ik helemaal zat. Het moet stoppen!! Vandaar mijn besluit lid te worden."


"Zelf bepalen wat goed voor je is, ipv het overlaten aan de macht van het geld. En ik heb een praktijk voor klassieke homeopathie en denk dat met betere vergoedingen voor alternatieve geneeswijzen er meer mogelijkheden voor mij komen om meer mensen ECHT beter te maken."


"Wat een SUPER initiatief!! Geweldig, héél véél succes daarmee!"


"Al langere tijd erger ik me aan het feit dat jezelf verzekeren veel geld kost en dat het mij in ieder geval niets brengt. Zeker niet bij de keuzes die ik maak betreft alternatieve geneeswijzen zoals homeopathie, maar ook niet bij de kosten die ik maak voor mijn brillen en contactlenzen.. Kortom ik kan niet kiezen hoe ik mijn geld waarvoor wil inzetten!"


"Omdat ik vertrouwen heb in deze coöperatie!!"


"Het initiatief spreekt me aan en ik had gehoopt onze verzekeringen bij jullie te kunnen oversluiten. Ik hoop dat door dit initiatief een stevig signaal gaat naar de huidige ziektekostenverzekeraars en hun macht doet afnemen."


"Het is hoog tijd voor een andere aanpak van de ‘zorg’. Blij met jullie initiatief."


"Fijn dat er een gezondheidsverzekering komt!"


"Prima initiatief!"


"De motto's: "Gezondheid in eigen hand" en "Positieve Gezondheid" staan hoog in mijn vaandel. Het initiatief van het Gezondheidscooperatief vind ik sympathiek. Ik geef het graag mijn steun. Óp naar de 15.000 leden."

"Dit initiatief spreekt mij aan en ik ben er van overtuigd dat onze gezondszorg toe is aan verandering."


"Het initiatief sta ik helemaal achter er moet iets veranderen in de gezondheid wereld"


"Ik geloof in de coöperatieve gedachte. Met vertrouwen in elkaar bereik je meer dan met de economische belangen en daaruit vloeiende argwaan van het huidige ziektekostensysteem. Als lid van een broodfonds voor de AOV (arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandigen) ervaar ik nu dat een dergelijke coöperatie met al zijn voordelen in de praktijk werkt."


"Omdat ik voor een verzekering ben als deze. Voor mezelf en ook voor mijn klanten in de praktijk."


"Een heel goed initiatief wat van de grond moet komen"


"Fantastisch alternatief dat ik van harte wil steunen in de hoop en verwachting dat dit succesvol zal zijn! Keep the good work going!"


"Geweldig initiatief, het is echt tijd voor een andere, 'gezonde' zorgverzekering!"


"Een geweldig initiatief waar je zoveel meer vrijheid hebt om voor je eigen gezondheid te zorgen. Zeker de vergoeding voor alternatieve behandelingen is voor mij doorslaggevend."


"In een Coöperatief de ziektekosten dekken is gezond"


"Ik neem mijn eigen verantwoordelijkheid als het om mijn gezondheid gaat en wil vanuit die gedachte keuzes maken. Ik wil preventief werken aan mijn gezondheid, voorkomen dat ik ziek wordt en therapeuten raadplegen die mij daarbij kunnen adviseren. Deze verzekering, met dit eigen potje sluit aan bij mijn instelling. Vrijheid van keuze en erkenning voor de vele goeie alternatieve therapeuten die aandacht hebben voor waar het om gaat; de mens als geheel."


"Omdat het tijd is om de macht van zorgverzekeraars te doorbreken."


"Als uiteindelijk de Gezondheidsverzekering (2019?) van start gaat: de ruime vergoeding voor alternatieve geneeswijzen (plafond €5000,-) en geen eigen risico van €385,- (zit al in de premie verwerkt).""Zelf als hulpvrager en gever al jarenlang anders bezig met verantwoordelijkheid nemen voor gezondheid. Jullie visie sluit daar perfect op aan en inderdaad samen zijn we de verandering."

"Zelf als hulpvrager en gever al jarenlang anders bezig met verantwoordelijkheid nemen voor gezondheid. Jullie visie sluit daar perfect op aan en inderdaad samen zijn we de verandering."


"Omdat ik de 'zorg' eigenlijk helemaal zat ben, hartritmestoornis en 'men' wil alleen snijden en pillen geven, bij 'mijn' homeopaat in een paar jaar meer vooruitgang boek dan in 7 jaar ziekenhuis. Ik spuug liever op 'de zorg' dan dat ik mij laat slopen. Letterlijk slopen. Ik weiger nu al mij verder in te laten met de cardioloog die hel en verdoemenis preekt. Ik sta, na het lezen van uw site, volledig achter de opzet. Ik hoop dat het succes dan ook niet uit zal blijven."


"Goed dat deze dingen gebeuren !"


"Ik heb destijds contact gemaakt met Robbert Geelen. Ben zeer geïnteresseerd in het initiatief en hoop in de toekomst een bijdrage te kunnen leveren als Adviserend Geneeskundige."


"De geweldige vergoeding, ook voor aanvullende therapie; hierop ben ik aangewezen ivm een chronische ziekte. Daarnaast steun ik dit initiatief graag."


"Mooi initiatief. Benieuwd hoog hoog de teller staat!" (29-12-2017: rond de 1.300)


"Goed initiatief! Succes."


"Hoog tijd voor een beweging waarbij de mensen zelf meer verantwoordelijkheid nemen voor de eigen gezondheid. Dit is een beginnetje, want voeding en lifestyle hebben grote invloed. Kortom bewustwording is vereist."


"Groeiend bewustzijn en zelfredzaamheid staan bij mij hoog in het vaandel. In de huidige zorgverzekeringen kom ik dat niet tegen. Daarom steun ik jullie."


"Ik wil meedoen."


"Goed initiatief. Op naar voldoende leden."


"Power to the people:)"


"Geweldig initiatief!"


"De regie in eigen hand nemen en met elkaar de verandering te zijn is een prachtig initiatief!! Het huidige zorgstelsel is ondeugdelijk en daar moet snel een eind aan komen. Eerlijk met elkaar omgaan zie met Gezondheidcoöperatief Nederland met vertrouwen tegemoet! Ga zo door!"


GEZONDHEIDSCOÖPERATIEF NEDERLAND U.A.


Opgericht 6 januari 2012

Kamer van Koophandel nr. 23845082

ING rek. nr. NL25INGB0005212253

BTW nr. NL851118252B01

© GezondheidsCoöperatief Nederland 2017

CONTACT


E-mail: info@gezondheidscooperatief.nl

Telefoon: 0592 820033 (ma. t/m do. 9.00u-14.00u)