Over ons

Deze video laat zien, op het gebied van energie en arbeidsongeschiktheid (Broodfonds), wat er mogelijk is als je coöperatief zaken regelt. Het sluit aan op wat wij met het GezondheidsCoöperatief Nederland doen.

Als je ergens alleen voor staat, dan voel je jezelf vaak machteloos. Als ieder een stukje oppakt en we ons met elkaar verbinden, ontstaat er kracht. Daarom is het motto van het GezondheidsCoöperatief Nederland 'Samen zijn wij de verandering'.


'The secret of change is to focus all of your energy, not on fighting the old, but on building the new.' (Dan Millman)


Wij hebben gekozen om mensen te verbinden via een coöperatief: het GezondheidsCoöperatief Nederland. Waar leden eigen ervaringen, kennis en informatie kunnen delen, zonder 'goed' en 'fout'. Online of 'face to face', in de buurt of op een onderwerp. Op het gebied van gezondheid en aanverwante (praktische) zaken zoals zorg, energie, voedsel en andere onderwerpen waar leden interesse in hebben.


Een coöperatie waar verbindingen worden gevonden en (bestaande) initiatieven versterkt.

WAAROM MEEDOEN?Door lid te worden van het GezondheidsCoöperatief Nederland word je mede-drager van een transitie in de gezondheidszorg en de zorgverzekeringswereld. Door over te gaan op DOEN ervaren we dat, door krachten te bundelen we de regie weer oppakken. Het is de combinatie die dit zo'n krachtige coöperatie maakt:

GEZONDHEIDSCOÖPERATIEF


Een coöperatie waar je als leden ervaringen, kennis en informatie deelt. Zonder een 'vingertje' ('goed', 'fout', 'zo moet het') maar vanuit (keuze)vrijheid en vertrouwen.

Ontstaansgeschiedenis

PILOT GEZONDHEID FONDS


In schenkkringen, door heel Nederland, steun je elkaar als je niet over voldoende financiële middelen beschikt om, met behulp van natuurlijke geneeswijzen, weer gezond te worden. Dit gebeurd door het doen van een gift aan een ander lid.

Ontstaansgeschiedenis

Waarom ben je lid geworden?

"Omdat ik vertrouwen heb in deze coöperatie!!"

GEZONDHEIDSCOÖPERATIEF NEDERLAND U.A.


Opgericht 6 januari 2012

Kamer van Koophandel nr. 23845082

ING rek. nr. NL25INGB0005212253

BTW nr. NL851118252B01

CONTACT


E-mail: info@gezondheidscooperatief.nl

Telefoon: 0592 820033 (ma. t/m do. 10.00u-13.30u)

© GezondheidsCoöperatief Nederland 2017

FLYER DOWNLOADEN